Bij rijschool ROBIO bieden wij een voordelig spoed pakket van 25 lessen + praktijkexamen voor een scherp tarief. Heb je snel een rijbewijs nodig? Dan is het mogelijk om binnen 7 dagen de lessen te volgen en het praktijkexamen te halen!


Wat zit er in je pakket?

  • 25 rijlessen
  • 1x recht op herexamen
  • Rijbewijs in 1 maand
  • Totaal: € 1075,-

Aanmelden voor rijlessen

Waanzinnige rijschool

1Je zit niet vast aan een pakket.
Als tijdens de opleiding blijkt dat je minder lessen nodig hebt, dan passen we dat aan. Je rijdt en betaalt alleen de lessen die je nodig hebt, geen les meer. Het aanpassen van het aantal rijlessen, is geen enkel probleem en gaat in overleg met je instructeur. Ga je tegen het advies van je instructeur in, vervalt het recht op gratis herexamen.
2Gratis herexamens uitgelegd
Gezakt? Wij betalen je herexamen en jij de rijlessen tussen de examens door. Dit zijn vier blokuren (4x 100 minuten = € ,-). De geldigheid van het herexamen is tot 1 jaar na de proefrijles en de leerling zijn machtiging voor het rijexamen bij het CBR voor ROBIO niet intrekt. De gratis herexamen vervallen als de leerling niet alle lessen van het pakket heeft gereden.
3Vaste instructeur
Na je proefrijles word je ingedeeld bij een vaste instructeur. Niet steeds een ander, maar gewoon je vertrouwde docent. Mocht het onverhoopt niet klikken of valt een instructeur uit, dan kan je eenvoudig worden overgeplaatst naar een ander instructeur. Zo zit je altijd met een goed gevoel achter het stuur.
4Extra informatie
Het tarief van € 34,75 geldt voor alle lessen tot het eerste examen. Het examen wordt aangevraagd als je pakket betaald is.

Met minder lessen, sneller je rijbewijs behalen.


Uit jarenlange ervaring weten wij als geen ander dat hoe langer het duurt voor het behalen van je rijbewijs, hoe meer lessen je nodig hebt. Heb je bijvoorbeeld 1x per week les, dan ben je elke keer meer tijd kwijt met het herhalen van de vorige les.

Vaak zie je dat heel veel leerlingen stoppen met rijlessen na het eerste rijexamen omdat op examen gaan duur is.
Bij rijschool ROBIO krijg je gratis extra herexamen als je zakt. Jij betaald dan alleen nog voor je rijlessen en wij betalen jouw herexamen. We werken dan aan de fout waarop je bent gezakt. Grote kans dat je bij je herexamen slaagt.
Gratis proefles